Over ons

Mijn naam is Richard Sieval, ik ben getrouwd met Sandra en vader van Noah en Tristan. Ruim 30 jaar geleden ben ik begonnen bij J.W.M. Rijbroek in Haarlem en de laatste 18 jaar heb ik gewerkt bij Goes Installaties. Bij Goes heb ik veel mooie projecten kunnen doen, waaronder veel restauratieprojecten van monumenten en andere gebouwen van de Gemeente Haarlem.

In die periode heb ik ook steeds meer gezien hoe belangrijk communicatie tussen opdrachtgever en -nemer is. Het belang van duidelijkheid over de voortgang van het project is groot. Ik ga graag met de opdrachtgever in gesprek om oplossingen aan te dragen of een andere keuze te maken, omdat het project daar nog beter of voordeliger door kan worden uitgevoerd. Ik ben nooit eerder tevreden dan mijn klanten, pas als zij een goed gevoel hebben over het project, dan heb ik dat ook.

Ik heb jarenlange ervaring met zowel grote als kleinschalige projecten. In de laatste jaren ben ik verantwoordelijk geweest voor het dakwerk en restauratiewerk van veel panden van de Gemeente Haarlem; je zou het een specialisatie kunnen noemen. Daarnaast heb ik in 2017 een  ‘Leicursus ornamenten’ gevolgd bij de Leimeesters in Keulen (D).

Vanzelfsprekend heb ik diverse vakcursussen gevolgd, bij BDA en het Nationaal Restauratie Centrum.

Bedrijfsgegevens

KvK 70414815
Vestigingsnr. 000038689200
BTW NL002079016B35

Contact

Telefoonnummer 023 57 49 309

Mobielnummer 06 411 83 500

e-mailadres info@rcshaarlem.nl

Website www.rcshaarlem.nl

Social Media